zaalvoetbalschool TOF

Wij zijn Frank Brands (37 jaar) en Yvon Gerrits (33 jaar). We zijn woonachtig in Overloon.

Frank:
Ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg bij De Seizoenen locatie Bronlaak. Inmiddels werk ik ruim 17 jaar met
heel veel plezier in de zorg.
Als speler ben ik actief geweest bij verschillende clubs in Venray zoals 't Huukske, HVC, TV/Sportijn, SV Venray en SV Lake Valley. Ook heb ik nog 1 seizoen bij LZV Kuypers Haarmode gespeeld in Lichtenvoorde en 2 seizoenen bij Konica Minolta in Goirle. Het hoogtepunt voor mij is dat ik ook deel uit heb mogen maken van het Nederlands zaalvoetbalteam. Ik heb 13 interlands gespeeld en ik zat bij de selectie voor het EK in 2005 in Tsjechië.
Al tijdens mijn jaren als speler ben ik begonnen met het trainen/coachen van diverse teams. In de zaal bij SV Lake Valley vrouwen 1 (eredivisie), heren 1 (topklasse) en van 2015 t/m 2017 ben ik samen met Jos van Gerven bij Hamburg Panthers actief geweest. Dit is de kampioen van Duitsland en daarmee hebben we in augustus en oktober 2015 mooie Europacuprondes meegemaakt in IJsland en Roemenië. In 2016 zijn we in Moldavië, Bulgarije en Kroatië geweest en zijn we bij de 16 beste teams van Europa geëindigd. In het seizoen 2017-2018 ben ik actief geweest bij Zvv Amicitia/Bert Zeegers, uitkomend in de Nederlandse eredivisie.
frankenyvon Op het veld heb ik vooral de teams van mijn zoons begeleid bij SV Venray. Eerst de mini-F, daarna de F4 en tot slot de F2. De jongste jeugd is zo leuk om mee te werken. Met als gedachte "plezier is de basis" waren dat prachtige jaren! Sinds oktober 2017 ben ik op het veld trainer/coach van SSS'18 vrouwen 1.

Yvon:
Sinds 2011 werk ik als leerkracht op Zuiderbos in Helmond. Dit is een school voor kinderen die onder behandeling zijn in de jeugdpsychiatrie. Een uitdagende en leuke baan. Hiervoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest op SBO Focus in Venray.
Ik voetbal al vanaf mijn 8ste bij SSS'18. Ik heb ruim 12 jaar in dames 1 gespeeld, voornamelijk in de 1ste klasse/hoofdklasse. Ook heb ik verschillende jaren training gegeven aan de jeugd van SSS’18, zowel meiden als jongens. Daarnaast ben ik actief geweest bij het organiseren en begeleiden van de KNVB voetbalweek in Overloon. Al met al dus erg betrokken bij SSS’18 en daar veel mooie momenten beleefd. In combinatie met het voetballen bij SSS’18 heb ik ook enkele jaren bij zaalvoetbalvereniging SV Lake Valley gespeeld in de eredivisie. Een geweldige ervaring.

Samen hebben wij twee zoons, Jens van 4 jaar en Max van 2 jaar. Frank heeft nog 2 zoons en dat zijn Sven van 13 jaar en Robin van 11 jaar. Zij voetballen allebei bij Sv Venray, Sven in de JO13-1 en Robin in de JO13-2007.

agenda

Groepstrainingen
Spelers/speelsters van 5 t/m 13 jaar
zondag
mrt 2019 t/m apr 2019
Raaijhal Overloon


Duo trainingen
Spelers/speelsters van alle leeftijden
zondag
mrt 2019
Venray


Zaalvoetbaldagen
Spelers/speelsters van 5 t/m 13 jaar
vrijdag
8 mrt 2019
Raaijhal Overloon


volg ons via

© Zaalvoetbalschool TOF disclaimer privacy beleid contact